Kaip išmatuoti pagreitį dvasiniame pasaulyje

Dvasinis darbas, Grupė

Klausimas: Materialiame pasaulyje žinome, kaip išmatuoti pagreitį. Tačiau kaip, su kuo išmatuoti mūsų dvasinį tobulėjimą?
Atsakymas: Tu matuoji pagreitį, vertindamas savo ryšį su grupe. Daugiau nieko neturi. Todėl viena bendra siela buvo sudaužyta į daugybę sielų tam, kad tu turėtum matavimo priemonę, darbo ir pastangų vietą, kad taip pat galėtum įvertinti, kiek esi nutolęs nuo kitų arba priartėjęs prie jų – ne tiesiog prie žmonių, bet prie jų noro atskleisti dvasinį pasaulį, Kūrėją, ar tu esi drauge su draugų norais, tam kad būdami teisingame ryšyje ir laiduodami vienas už kitą, jūs atskleistumėte Kūrėją.
Todėl tik draugų norų atžvilgiu tu gali įvertinti savo dvasinę būseną – kiek tu drauge su jais esi arti Aukštesniojo pasaulio.
Klausimas: Tačiau kur čia pagreitis? Kuo jį išmatuoti?
Atsakymas: Diena iš dienos, minutė po minutės tu vertini šį ryšį. Yra atstumas tarp tavęs ir kitų: ar jis sutrumpėja, ar ne, kokiu būdu, pastoviu greičiu ar jau su pagreičiu. Pagreičiu vadinamas greitis, didėjantis kiekvieną akimirką.

Iš 2011 m. liepos 22 d. pamokos pagal knygą „Zohar“

Daugiau šia tema skaitykite:

Pasirodo, viskas yra manyje

Hitleris, Stalinas, Achmadinežadas…

Draugavo du draugai

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>