Įgyti Šviesos formą

Krizė, globalizacija

Klausimas: Mes vis dar nevisiškai jaučiame išorinio pasaulio skausmą. Kaip ištaisyti padėtį dirbant grupėje?
Atsakymas: Šį skausmą geriau pajusti kuo greičiau. Jis – kaip liga, kurią pageidautina „sugriebti“ pradiniame etape. Pasaulis tik pradeda grimzti į krizę, bet jau jaučia baimę, juk šiandien problemos paliečia visus. Matome, kad jau atėjo laikas ir turėtume platinti medžiagą, aiškinančią krizės priežastį ir jos sprendimą.
Ir Amerika, ir Europa, ir Kinija, ir Japonija – visas pasaulis bėdoje. Visi išsigandę to, kas vyksta, ir niekas nežino, kas bus toliau. Kai kurie žiūri į krizę tarsi iš tolo, kaip antai Vokietijoje – ogi jiems bijoti vertėtų dar labiau. Juk tie, kurie pakilo aukščiau, žemiau krenta. Negalime nė įsivaizduoti, kas nutiktų, jei rytoj visi patikrinti mechanizmai staiga nustotų veikę.
Atrodytų, ar taip gali būti? Žmonės keliasi ryte, eina į darbą…
Bet ne, neina. Mes dar nesupratome, kad patekome į integralią gamtos sistemą, patys dar nebūdami integralūs. Tarsi bandome į apvalią išpjovą įstatyti kvadratinę detalę. Iš tiesų mūsų forma turėtų sutapti su sistemos forma. Ši forma nėra paprasta, nes kalbama ne apie geometriją, o apie savybes, kurios mums būdingos.
Šiandien visa žmonija turėtų palaipsniui įgyti naujas formas, teisingą, atitinkantį Šviesą formatą. Ir tai – labai rimta problema. Išspręsti ją įmanoma, tik jei pritrauksime Šviesą, kuri ir ištaisys mus. Todėl ir sakoma: „Aš sukūriau blogio pradą ir sukūriau Torą jam kaip prieskonį, nes slypinti joje Šviesa grąžina į šaltinį“.
Tikėkimės, kad tai suprasime ir mokėsime perduoti kitiems.

Daugiau šia tema skaitykite:

Pavyzdys visam pasauliui

Bet kokiam užsispyrimui yra ribos

Vienybės jėgos infuzija

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>