Vokietija: ES gelbėjimo projektas

Krizė, globalizacija

„Spiegel“ pranešimas: Vokietijos vyriausybė priėmė Europos stabilizacinio fondo modernizavimo įstatymo projektą ir padidino Vokietijos dalį nuo 123 iki 211 milijardų eurų šalių skolininkių valstybinėms obligacijoms supirkti, kreditams išduoti ir bankų gelbėjimo priemonėms.
Komentaras: Bet tai nepadės! – ir mes greitai tapsime ES žlugimo liudininkais, jeigu tik jie nesutars dėl skubių veiksmų, kad teisingai susijungtų. Būtina gydyti ne pasekmes, o priežastį, kuri kreipia į tikslą: privalome tapti integraliai tarpusavyje sujungti abipusiu laidavimu viso pasaulio mastu.
Tai mūsų vystymosi kryptis, jei sekame ja, mums sekasi gyvenime, vystomės patogiai. Bet jei nesivystysime savo evoliucijos kryptimi, vystančią jėgą, toliau stumiančią mus link tikslo, pajausime savo aplinkoje, visuomenėje ir kiekvienas savyje kaip nepertraukiamą kančių ir problemų šaltinį. Po daugybės kančių tapsime protingesni ir sutiksime suartėti!

Daugiau šia tema skaitykite:

Stiprus tiesia pagalbos ranką silpnajam prie gerklės

Gražiai gyventi neuždrausi

Ar Europa linki sau mirties?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>