Dūriai į protezą

Krizė, globalizacija

Nuomonė: (L. Braunas, profesorius, vyriausiasis redaktorius ir leidinių „Vorlduotch“ ir „Pasaulio padėtis“ autorius): Supančios aplinkos degradacija stiprėja ir, galiausiai, kova su ja taps pagrindiniu daugelio šalių uždaviniu.
Rengdami metraštį „Pasaulio padėtis“, mes faktiškai atliekame planetos medicininę apžiūrą. Kiekvienais metais jos būklė blogėja. Jei šios tendencijos išliks, pasaulio ekonomika gali būti pakirsta. Jas reikia apgręžti priešinga kryptimi, kol supančios aplinkos degradacija ir ekonomikos nuosmukis nesustiprino vienas kito.
Žmonijai būtinas pasiaukojimas ir mobilizacija, palyginama tik su ta, kokia buvo antrojo pasaulinio karo metais. Kalbama ne apie veikiančio mechanizmo taisymą, o apie esminius pokyčius per kuo trumpesnį laiką.
Mano nuomone, yra dvi neatidėliotinos problemos: perėjimas nuo iškastinio kuro prie kitų energijos šaltinių, kad išgelbėtume klimatą, ir būtinybė sustabdyti gyventojų prieaugį.
Komentaras: Autorius gavo prizą už „genialų mąstymą“, tačiau juk priverstiniais būdais krizės nepanaikinsime! Taip yra todėl, kad niekas iš žmonių neįsivaizduoja, kad įmanoma pakeisti žmogaus prigimtį į altruistinę, todėl nė nekelia šio klausimo, o ieško kitų sprendimų.
Kabala turi išaiškinti šią galimybę, tuomet pamatys tikrą šių problemų sprendimą. Priešingu atveju, kiekvienas gydysis savo nuožiūra – leis vaistus į protezą!

Daugiau šia tema skaitykite:

Kaip atvesti pasaulį į harmoniją

Egoizmo aklumas

Bet kokiam užsispyrimui yra ribos

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>