Ne duoti, o sukurti

Krizė, globalizacija

Nuomonė (ekonomikos prof. M. Junus, Nobelio premijos laureatas, Bangladešas): Žmonės viską gauna nemokamai, tai neverčia jų kurti savo ekonomikos. Gyvenimas negali visą laiką tęstis labdaros režimu. Turime pereiti nuo labdaros prie verslo režimo. Socialinis verslas turi puikių perspektyvų, tačiau būtina jį rimtai vystyti.
Jei visuomenė pakeis savo mąstymą ir mokys studentus, kad įgyti išsilavinimą reikia ne tam, kad praturtėtų, o tam, kad praturtintų savo gyvenimą, padėdami kitiems, verslo modelis gali radikaliai sumažinti skurdą šį šimtmetį.
Komentaras: Kiekviename regione būtina sukurti pramonę, reikalingą normaliems visuomenės narių poreikiams patenkinti. Daugiau gamyba neturi būti didinama, nes ji tampa visuomeniškai ir ekologiškai kenksminga. Laisvu nuo darbo metu piliečiai bus užimti privalomojo visuotinio integralaus švietimo sistemoje, mokydamiesi ir realizuodami žmogaus ir visuomenės išsitaisymo pagal gamtą metodiką.

Daugiau šia tema skaitykite:

Keičiame save kartu

Labdara − stipriųjų naudai

Pasaulis – tavo atvaizdas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>