Tegyvuoja neabejingumas!

Krizė, globalizacija

Baal Sulamas rašo, kad kiekvienas reiškinys mūsų pasaulyje yra galimas. Todėl turėtume ne griauti ir naikinti jį, o taisyti.
Bet veikti šitame kelyje reikia palaipsniui, nesibijant ir nesislepiant. Pasaulis pradėjo tokią vystymosi stadiją, kad esame priversti atskleisti visas kortas: savo tikslą, savo įsitikinimus, savo pagrindus, savo pirminius šaltinius.
Gal žmonės nepriims to dabar, bet iš neapykantos mums susipažins su mūsų metodika. Jų neabejingumas pasitarnaus mūsų labui. O pasaulio vystymosi tempas toks spartus, kad jau po keletos mėnesių jie supras mus buvus teisius ir ims palaipsniui suartėti su mumis.
Reikia išnaudoti šį periodą, kai jie yra nusiteikę prieš mus. Juk kas yra prieš, tam ne vis vien, o tai jau ryšys – tegu neigiamas, bet ryšys. Žinome, kad priešprieša su kokiu nors žmogumi verčia mus visąlaik apie jį galvoti: noriu jį pažinti ir rasti galimybę jį pranokti – bet tuo metu esu su juo susijęs.
Problemos kyla susidūrus su abejingais, o tie, kas prieš mus – iš tikrųjų tampa artimiausiais mūsų partneriais. Tai reikia suprasti: tokiu būdu priešais mane atsiskleidžia egoizmas – kad jį ištaisyčiau.

Iš 2011 m. rugpjūčio 6 d. trečiosios kongreso Vokietijoje pamokos

Daugiau šia tema skaitykite:

Visų projektų likimas

Pasaulis pasiruošęs išgirsti

Platinimas: lengvai ir be paliovos

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>