Trūksta tik meilės

Krizė, globalizacija, Laidavimas

Mūsų pasaulis tapo globalus. Kitaip tariant, svarbiausias įstatymas, atsiveriantis visatoje – tai aplinkos įstatymas. „Globalus“ reiškia apvalus, kaip Žemės rutulys. Visi tapome sujungti tarpusavyje, priklausomi vienas nuo kito.
O jeigu taip, tai negalime konfliktuoti – privalome pasiekti tokios tvarkos, kurioje tarp žmonių nusistovės širdingi, šilti santykiai, jie pradės skaitytis vienas su kitu. Juk kas yra tarpusavio laidavimas? Kai aš laiduoju už tave, tu – už mane, ir visi – už visus. Ir taip – visame Žemės rutulyje.
Judame link to labai greitai. Tai patvirtina pasaulio pokyčių staigumas, ir jie tik greitės. Labai greitai atrasime, kad visas problemas, ne tik mūsų šalyje galima išspręsti tarpusavio laidavimu. Jei sprendi jas, sėdėdamas prie apvalaus stalo kartu su visais, jauti ir vidinį, dvasinį malonumą.
Tave gerbia už tai, kad kažkur nusileidai, kad pradedi skaitytis su kitų interesais. Viduje kyla šiltas jausmas, jautiesi saugus, nes esi kartu su visais. Drauge pradedi atskleisti vidinę jungimosi jėgą, kuri panaši į Aukščiausiąją jėgą.
Labai greitai tai atsivers visam pasauliui. Juk iš tikrųjų, visiems žmonėms, dalyvaujantiems protesto akcijose, trūksta tik vieno – meilės. Tik jie negali šito išreikšti.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kelias į tarpusavio laidavimą

Abipusis laidavimas – visam pasauliui

„Viena šeima“ – ne utopija!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>