Alkanas maištas: artinantis prie krašto

Krizė, globalizacija

Pranešimas: Masinius protestus galima nuspėti pagal maisto produktų kainas: vieta, kur jos kyla aukščiau tam tikros ribos, dreba nuo socialinio nestabilumo apraiškų (masiniai protestai, pogromai, maištai).
Be to, augančios maisto produktų kainos atveda visuomenę į būseną, kai nedidelis įvykis įžiebia visuomenės pasipiktinimo sprogimą. Mažėjančios maisto produktų kainos sukelia priešingą efektą.
Šiandien Jungtinių Tautų maisto ir žemės ūkio organizacijos (FAO) maisto prekių indeksas pavojingai aukštas, nors, imant bendrai, jo riba ir yra žemiau. Tačiau jei nepavyktų perlaužti esamos tendencijos, tai jau 2013 m. rugpjūtį maisto produktų kainos pasaulyje pakils aukščiau pavojingos ribos. To pasekmės – nenusakomos!
Komentaras: Pagal kabalą visus įvykius pasaulyje sukelia tik būtinybė privesti žmoniją prie išsitaisymo, kad taptų panaši į gamtą, įgautų pusiauvyrą su visomis likusiomis rūšimis. Dėl to reikia pereiti prie racionalaus vartojimo visuomenės, kai kiekvienas vartoja saikingai – tiek, kiek būtina egzistavimui, ir ne daugiau. Tokiu atveju užteks visiems.
Tačiau pasiekti tokią būseną galima, tik esant „Tarpusavio laidavimo“ sąlygai – kai „vienas už visus ir visi už vieną“. Kaip pasiekti tokio ryšio pasaulyje tarp visų, aiškina kabala. Priešingu atveju, neteisingas maisto produktų paskirstymas sukels pasaulinį karą.

Daugiau šia tema skaitykite:

Visuotinė krizė – tai pernelyg didelio vartojimo krizė

Penki globalūs pasaulinės ekonomikos sukrėtimai

Kaip išsigelbėti nuo visuotinės katastrofos

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>