Be moterų pagalbos nepasiseks

Dvasinis darbas, Moters dvasingumas

Klausimas: Koks turi būti moterų darbas po kongreso?
Atsakymas: Iš principo, moterų darbas toks pats kaip ir vyrų: rūpintis vienybe, naujos būsenos gimimu. Tačiau vyrams ši būsena aktyvesnė, jie susitelkę į susijungimą.
Beje, mačiau ir moterų proveržių: kai jos staiga apsikabindavo, laikydavosi susikibusios. Tai labai nenatūralu mūsų pasauliui, kita vertus, tai sukėlė jų vienybės siekio jausmas. Buvo labai šaunu tai stebėti. Kai pakylama aukščiau savęs, žmonės praranda lyties, amžiaus, visų mūsų pasaulio skirtumų pojūtį ir susijungia vidiniu Aukštesniojo troškimu.
Jūs pajutote šį siekį iš savo moteriškos esmės ir galite dabar apie tai papasakoti, perduoti kitoms moterims, kad jos turėtų gerą pavyzdį. Mane sužavėjo moterų elgesys: kaip jos trokšta palaikyti vyrus ir pasirengusios paaukoti viską, kad pasisektų.
Tai moterų darbas – ir tarpusavyje, ir palaikant vyrus. Moterys – tai vieninga moteriškoji dalis, o vyrai – vieningas bendras vyriškasis pavidalas, kurie sąveikauja tarpusavyje.
Tikiuosi, kad dar giliau tai pajausite. Kol kas nėra galimybės aprašyti būsenų jausmais: trūksta žodžių, dar nesuprantame, kur esame. Tačiau pasistenkite tai padaryti bent psichologiniais vaizdiniais. Moterys tai sugeba.
Rašykite apie save, rašykite apie visas savo būsenas, nesigėdykite, kad tai taptų pavyzdžiu visoms moterims, kad tai taptų mūsų esme, kad perduodamos savo patirtį galėtumėte susijungti ir pasiruoštumėte būsimam kongresui. Tai labai svarbu. Be moterų palaikymo negali būti jokios sėkmės.

Iš 2011 m. gruodžio 11 d. virtualios pamokos.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>