Tiesa ims staiga pati skleistis

Kabala, Platinimas

Klausimas: Kaip žmogus gali išsiaiškinti, dėl kokio tikslo mokosi?
Atsakymas: Jeigu žmogus nesusijęs su mokytoju, nieko nepadarysi – jis klaidžios aplink, šalia ir nieko nepasieks. Taip vyksta iš kartos į kartą. Visada buvo reikalaujama įdėmiai klausyti, ką sako mokytojas − daug metų.
Tačiau šiandien laikas trumpėja, matome, kaip aplinkui vis didėjančiu greičiu vyksta pasikeitimai –tas pats ir su kabala. Žmogus, kuris dabar apie ją nieko nežino, jau po mėnesio ar dviejų gali būti susijęs su išsitaisymo metodika visa širdimi ir siela. O dar po poros mėnesių jį pradės mėtyti – iš blogos būsenos į gerą ir atvirkščiai.
Tačiau kad ir kaip ten būtų, išsitaisymo metodika privalo atsiskleisti, ir kiekvienas atskleidęs ją sau nori ją atskleisti visam pasauliui. Ir priklausomai nuo to, ar daug žmonių ja užsiims, – bus lengviau ją suprasti ir pajausti.
Žmonės tiesiog iš vidaus staiga pajaus, kad viskas yra būtent taip, kaip sako kabala! Kas kadaise iš žmogaus reikalavo didžiulių pastangų ir ilgų, įtemptų apmąstymų, kad susidėliotų koks nors paveikslas, – dabar vyksta paprastai ir savaime.
Taip paprastai, kaip jaunoji karta perpranta šiuolaikinę techniką. Pavyzdžiui, aš, techninės profesijos atstovas, vis tik sunkiai perprantu naujus kompiuterius ir mobiliuosius telefonus. Darau tai iš būtinybės, tačiau manęs prie jų netraukia, juk aš priklausau ankstesnei kartai. Turiu įtemptai galvoti ir mokytis ar studijuoti instrukciją, kad galėčiau jais naudotis.
O mažas vaikas stveria mobilųjį telefoną, spaudžia mygtukus ir skambina – jis jau gimė pasiruošęs naudotis šiais žaisliukais. Juk tai nauji sielų persikūnijimai, naujo noro atskleidimas. Į šį norą įtraukti įrašai apie visus praėjusius gyvenimus (rešimot) ir jie savaime supranta, kaip kas vyksta.
Daug kartų stebėjau, kaip jauni žmonės net neskaitydami instrukcijų, kaip naudotis kokiu nors prietaisu, – šiek tiek paspaudinėję mygtukus perpranta, kaip jis veikia.
Taip pat lengvai suvokiama turi tapti kabalos metodika. Nors atrodytų, kad ji dvasinė ir atitolusi nuo mūsų žemiško gyvenimo – tačiau ji atsiskleis. Kai ji pradės skleistis masėms, tai visiems taps savaime suprantama, kad taip viskas ir yra – juk jei mumyse slypi egoizmo blogis, trukdantis mums gyventi, tai reikia pasinaudoti gėrio jėga.
Ir jeigu žaisime šį gėrį, tai priartėsime prie jo. Šiandien demonstrantai išeina į gatves protestuodami dėl sunkaus gyvenimo – tai sužaiskime ten teisingą aplinką. O norėdami būti ir gyventi naujoje, vieningesnėje visuomenėje žmonės pradės traukti grąžinančią į Šaltinį Šviesą.
O jeigu dar padalinsime jiems kokią nors kabalos medžiagą – tai jiems staiga viskas atsiskleis savaime.

Iš 2011 m. rugpjūčio 11 d. pamokos pagal Rabašo staipsnį

Daugiau šia tema skaitykite:

Teisingas vokas gamtos žiniai

Pasaulis pasiruošęs išgirsti

Krizė kaip dvasinio vystymosi įrankis

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>