Eurozona aktyvios sisteminės krizės stadijoje

Krizė, globalizacija

Pranešimas: Prasidėjo sisteminė finansinė eurozonos krizė. Italija, trečia pagal dydį ekonomika Europoje, be užsienio pagalbos jau nebesuvaldo savo valstybės biudžeto deficito.
Iki jos trys šalys – Graikija, Airija ir Portugalija – kreipėsi dėl skubių kreditų į ES ir TVF, bet stabilizuoti Italijos ES nepajėgia. Be to, ES neturi ir tam būtinų instrumentų.
Šiomis aplinkybėmis krizė tampa nekontroliuojama, greitai apima skirtingas ekonomikos, gamybos, politines ir socialines sritis, grasinasi išplisti viso pasaulio ekonomikoje. ES vyksta irimo procesas,  kuriamos naujos ES koncepcijos.
Komentaras: Kitaip sakant, jei ES gali kažką padaryti, tai tik dabar. Tačiau niekas nemato, kad krizės priežastis – žmonijos evoliucija. Niekas nenori pripažinti žmonijos integralumo fakto ir veikti atsižvelgiant į jį, t. y. vesti visą tarpusavio ryšių sistemą į naują tikrovę – vieningą integralų tarpusavio laidavimo pasaulį.
Vadinasi, šią neišvengiamų pokyčių būklę teks pasiekti kančių keliu, jei nepasirinksime sąmoningų ir nuoseklių savanoriškų pokyčių.

Daugiau šia tema skaitykite:

Naujam pasauliui reikalingas naujas žmogus

Ties bedugne

Euras neturi galimybių išlikti

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>