Sielų derintojas

Dvasinis darbas

Klausimas: Kas šioje sistemoje priklauso asmeniškai nuo manęs?
Atsakymas: Viskas! Tu turi pasaulinę grupę, kurią gali panaudoti kaip artimiausią aplinką. Pateik ją sau taip, kad pabustum nuo pačių silpniausių būsenų – nesvarbu, gerų ar blogų.
Žmogus gali visada likti jautrus bet kokiai būsenai, tarsi pats reguliuotų kokio aparato jautrumą. Jeigu aš nustatau 10 padalų maksimumą, tai mano skalė susiskaldo į stambias dalis ir nereaguoja į mažesnius dirgiklius.
Jeigu nustatysiu 100 kartų didesnį jautrumą, pastebėsiu poveikį ten, kur anksčiau, grubesnis aparatas nereagavo ir rodė nulį. Todėl tarsi nieko nejaučiau, buvau apgaubtas rūko, nieko nenorėjau daryti, nejaučiau energijos ir įkvėpimo, Kūrėjas dingdavo iš mano jutimų lauko. Dabar nuteik save 100 kartų didesniam jautrumui, ir suprasi, kaip Jis tavyje veikia – tik subtilesniame diapazone, kuriam reikia pažangesnio suvokimo!
Šitokiu būdu turime ieškoti visą laiką. Nebūna taip, kad visiškai prarastume ryšį su Kūrėju ir nejaustume nuolatinio Jo kvietimo – lengvų pabaksnojimų. Jeigu esi nepakankamai jautrus, tarsi ir nereaguoji į juos. Todėl Jam tenka grįžti prie tavo grubaus nusistatymo, tada gauni stiprų smūgį.
Jei nuolat veržiesi aukštyn, tarsi kildamas, kaip vaikas, pagal savo amžių teisingai besivystantis – iš tavęs nereikalaujama daugiau negu tavo amžiui priklauso. Bet jeigu apsistojai ties 4 m. amžiumi ir nenori užaugti iki penkerių, tenka taikyti dvigubą spaudimą.
Būtent taip su mumis elgiamasi, todėl svarbu suprasti: jei kiekvieną akimirką nejaučiu kreipimosi iš aukščiau – vadinasi – esu nepakankamai jautrus ir man reikia nusistatyti priimti subtilesnį dažnį, kuriuo dabar į mane kreipiamasi.
Didinti jautrumą galima tik padedant aplinkai, kurioje tarpusavio laidavimo sąlygomis žadiname kiekvieną, kad nuolat ieškotume Kūrėjo. Tiesiog atidžiai sekime Jo pėdomis, visą laiką ieškokime tarsi vaikinas, atkakliai siekiantis mylimosios.

Iš 2011 m. rugpjūčio 21 d. pamokos pagal „Šamati“ straipsnį

Daugiau šia tema skaitykite:

Visas kūrinio dalis sujungti į vieną sistemą

Visa viltis − pasikliauti sielos jautrumu

Nešanti banga

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>