Klausėte? – Atsakau… – 16

Klausimai ir atsakymai

Klausimas (iš dienoraščio anglų kalba): Pastaruoju metu sutinku žmonių, kurie man sako, kad aš viską darau neteisingai: ne taip gyvenu, ne tą vedžiau, neteisingai žiūriu į gyvenimą ir į kitus dalykus.
Draugai grupėje nuolat mane moko, kaip yra „teisinga“, tarsi jie jau būtų pasiekę labai aukštą lygmenį, tarsi jie – ir yra Kūrėjas. Aš matau, kaip nepagarbiai su manimi elgiasi žmonės, nors stengiuosi su visais būti malonus ir nieko nemokyti.
Visa tai mane baisiai liūdina. Aš nežinau, kaip toliau gyventi šiame šaltame pasaulyje. Ar tai mano ego rodo man savo veidą? Jeigu taip, tai ką daryti, kad susidoročiau su juo? Su šiuo klausimu kreipiausi į Kūrėją, bet atsakymo negavau arba jo nesupratau.
Atsakymas: Taip Kūrėjas jus saugo nuo išdidumo.  Sutikite su visais.
Klausimas (iš dienoraščio anglų kalba): Aš BB mokinys ir manau, kad suprantu visus klausimus, nušviečiamus Jūsų dienoraštyje. Tačiau visos mano pastangos aiškinant šias sąvokas artimiems žmonėms, nestudijuojantiems kabalos, susiduria su įvairaus pobūdžio pasipriešinimu: nuo šūksnių, kad tai utopija, iki labai agresyvių pykčio protrūkių. Ką patartumėte man daryti, be siekimo giliau suprasti kabalą ir ketinimo pasiekti susiliejimą su Kūrėju?
Atsakymas: Nutilti ir rūpintis savimi.

Daugiau šia tema skaitykite:

Klausėte? – Atsakau… – 15

Klausėte? – Atsakau… – 14

Klausėte? – Atsakau… – 13

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>