Klausėte? – Atsakau… – 15

Klausimai ir atsakymai

Klausimas (iš dienoraščio anglų kalba):  Aš daug kartų stengiausi pakeisti savo egoistinę prigimtį, bet neturiu jai galios. Tuo, ką kalba kabala, įsitikinau remdamasis asmenine patirtimi. Bet aš noriu pasikeisti! Ką man daryti?
Surasti Google žemėlapyje vietą, kur gyvena Kūrėjas, ir nuvykti pas jį? Pasibelsti į Jo duris ir pareikalauti pakeisti mano blogąją prigimtį? Kiekvieną dieną pabundu žinodamas, kad pats neturiu jėgų save pakeisti. Tai varo mane iš proto.
Atsakymas: Bet juk tai, kad jūs įsitikinęs, jog pats negalite savęs pakeisti, – jau didelis atradimas. To iš jūsų ir nereikalaujama – kaip tik būtina įsitikinti, kad jūs pats to padaryti negalite, nes suvokdamas bejėgiškumą pakeisti savo egoizmą atrasite, kad jums vadovauja Kūrėjas, idant priverstų jus pareikalauti Jo jus pakeisti.

Daugiau šia tema skaitykite:

Pirmyn – į tiesą

Parengiamojo etapo maistas: beskonis, tačiau kaloringas

Žingsnis po žingsnio

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>