Klausėte? – Atsakau… – 17

Klausimai ir atsakymai, Vyras ir moteris

Klausimas iš angliško blogo: Jeigu dauguma vyrų grupėje (šiuo atveju virtualioje grupėje) nevedę, argi jie gali pajausti moters norą? Ar jie tai sugeba? Jeigu susidaro įspūdis, kad jie nenori mūsų girdėti, vadinasi, moterys nepakankamai teisingai dirba?
Atsakymas: Pageidautina šį trūkumą kuo greičiau pašalinti.
Klausimas iš angliško blogo: Mes su vyru studijuojame kabalą per internetą apie dvejus metus. Vis dažniau ir dažniau tarp mūsų pradėjo kilti problemų. Vyras susierzina dėl bet ko, ir viskuo, kas jam atrodo neteisinga, kaltina mane ir dukrą. Kaip susidoroti su tokiu požiūriu? Aš suprantu, kad visa tai vyksta dėl priartėjimo prie davimo „debesies“, bet ką gi daryti?
Atsakymas: Susitarti su juo, kad jūs abudu žaidžiate aukštesnįjį pasaulį, specialiai treniruojatės.
Klausimas iš angliško blogo: Kaip sukurti gerą aplinką, jeigu aš esu neigiamoje šeimos, žalingų įpročių, blogos kultūros įtakoje?
Atsakymas: Būtent tokioje blogoje aplinkoje ir kalbama apie teisingos aplinkos sukūrimą, kuri jus be jūsų pastangų pati keltų gėrio ir davimo link.

Daugiau šia tema skaitykite:

Klausėte? – Atsakau… – 16

Klausėte? – Atsakau… – 15

Klausėte? – Atsakau… – 14

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>