Mokestis už kamšatį

Grupė, Platinimas

Klausimas: Ar grupės būsena daro įtaką jos darbui platinime?
Atsakymas: Aš nesikišu į mūsų grupių reikalus. Žmogus pats save formuoja, ir aš negaliu to už jį atlikti. Jį painioja, sukelia sunkumų, prideda puikybės ir kitokių savybių. Arba jis teisingai supranta kelią ir nugali kliūtis, arba ne.
Blogiausiu atveju, žmogus išsitaisys ne dabar, o, tarkim, po penkiasdešimties metų. Aš į tai žiūriu su didele kantrybe. Kiekviena grupė gauna tai, kas jai priklauso, kaip ir kiekvienas žmogus. Aš sėju, o daigai nuo manęs jau nebepriklauso.
Žinoma, grupės būsena daro įtaką jos darbui platinant. Viskas, kas buvo nerealizuota, kas turėjo įvykti tuo etapu, bumerangu grįžta atgal ir kelissyk stipriau. Juk grupė gavo galimybę ir jos neišnaudojo.
Kiekvienas iš mūsų atsako už kitus. Užimdamas savo vietą bendrame Gyvybės medyje, privalau Šviesą pravesti toliau į apačią, vorele. Nuo manęs atsišakoja vagos, kuriomis Šviesa turi tekėti į kitus. Tačiau jei manyje įvyko kamšatis – vagos išdžiūsta. Man skirtas tam tikras laikas (t) perduoti Šviesai, tačiau aš užduoties neatlikau, ir dabar visa Šviesa, skirta iš manęs išsišakojantiems kanalams, stovi „kamštyje“, negalėdama tekėti toliau žemyn.
Tuo pat metu jaučiu ją, kaip neigiamą jėgą ir privalau už tai sumokėti. Juk pagal programą privalėjau atverti savo vožtuvą, kad kiti žmonės imtų vienytis ir taisytis. Tačiau vietoj to aš leidausi į asmeninius išskaičiavimus, ėmiau didžiuotis, pradėjau pataikauti savo troškimui valdyti… Galiausiai ši puikybė ir valdžios troškimas bus sudaužyti tos pačios Šviesos, kuri susikaupė mano ruože ir negali judėti toliau. Jos spaudimas (P) suveiks ir galų gale susprogdins mane.
Tai atsieis labai daug. Juk aš užkirtau Šviesai kelią į daugelį žmonių ir atėmiau iš jų ryšį su ja. O tuo tarpu jie savo ruožtu turėjo nukreipti ją toliau. Gali būti, kad be Šviesos palikau tūkstančius, milijonus…
Štai ir išeina, kad jeigu žmogus nesimoko geruoju, tai mokosi bloguoju.

Iš 2011 m. rugsėjo 17 d. kongreso Toronte paskaitos

Daugiau šia tema skaitykite:

Laisvo pasirinkimo pakopos

Kas nori labiau susijungti?

Aplenkiant gamtą

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>