Lemiami metai

Krizė, globalizacija, Platinimas

Europos kongresas. 5-oji pamoka

Klausimas. Kokie yra mūsų tikslai platinant mūsų idėjas pasaulyje? Matome, kaip daugelyje šalių kenčia žmonės. Kaip galime jiems padėti?
Atsakymas. Problema ta, kad tarp mūsų yra žmonių, manančių, kad pasaulis kol kas mūsų negirdi,  ir reikėtų dar palūkėti. O žmonės tegul pasikankina daugiau, po to pradėsime skleisti savo idėjas, kai žmonės jau bus pasirengę suprasti kančių esmę.
Toks elgesys kyla ne iš meilės žmonijai.
Mes turime mėginti bet kokiomis sąlygomis nors kažką perteikti žmonėms, kad ir kokie jie būtų, ir sušvelninti bet kokias jų kančias.
Šie metai bus labai turiningi. Mūsų laukia daugybė įvairiausių pokyčių pasaulyje. Tai įvairių valdžioje esančių žmonių perrinkimas. Nors nuo to mažai kas priklauso, tačiau tai vis vien turi didelės reikšmės. Pasaulis išgyvena didelius sukrėtimus.
Baigiasi sutartis su JAV federaline rezervų sistema, spausdinančia pinigus. Ir neaišku, kas bus toliau. Pasaulio laukia labai rimti įvykiai materialiajame lygmenyje.
Natūralu, kad visi įvykiai taip smarkiai susikoncentravę dėl Šviesos poveikio. Tai reiškia, jog mes dabar galime įgyvendinti labai stiprius pokyčius, juk iš kontrastų visada kyla kažkas nauja.
Be to, mes išgyvename didžiulius vidinius pokyčius ir keičiasi mūsų santykis su pasauliu.
Viskas priklauso nuo to, kiek efektyviai naudosimės mums iš aukščiau duotomis puikiomis galimybėmis. Yra viskas, ko norime, – veikime, ir viskas pavyks! Viskas priklauso tik nuo mūsų.
Apskritai šie metai – lemiami. Šiais metais mes su jumis pagal gamtos dėsnius formuojame dvasinę pasaulio tobulinimo sistemą.
Turime dirbti bendradarbiaudami su mokslininkais, politikais, gerbiamais žmonėmis, kurie sutinka su mumis svarstant pasaulio problemas.
Mums reikia visa tai sutelkti į vieną bendrą sistemą, kuri galėtų kreiptis į pasaulį ir pradėtų jį sistemingai kreipti reikiama linkme. Per UNESCO, per JTO, per vyriausybes.
Prieš mus – didžiulis veiklos laukas.
Nekreipkite dėmesio į smulkias problemas, pamėginkite pakilti virš jų, nes Kūrėjas jas jums „pakiša“, kad jus pakeltų. Nepamirškite to.
Privalome greitai užbaigti integraliojo švietimo ir auklėjimo metodikos rengimą ir ją pasiūlyti žmonijai. Iki metų pabaigos pasaulyje atsiras papildomų problemų: nedarbas, sąmyšis, suirutė. Pasauliui reikės mūsų metodikos, kuri, be kita ko, nieko nekainoja ir yra lengvai įgyvendinama.
Paprastai, jeigu visuomenėje vyksta kokie nors pokyčiai, tai trunka dešimtmečius ir išeikvojamos milijardinės kapitalo investicijos. O čia nereikia beveik nieko. Turi internetą, televiziją, būrelius, yra savanoriškai dirbančių žmonių, ir viskas seksis. Per keletą savaičių galima pajusti, kaip keičiasi žmonės.
Ir daugiau nieko nereikia. Išlaisvinami milžiniški resursai, pasaulis tampa geranoriškas ir šviesus.

Iš 2012 m. kovo 25 d. Europos kongreso 5-osios pamokos

Daugiau šia tema skaitykite:

Pasaulio gydytojai

Pasauliui ruošiame metodiką

Palaikymas ir pavyzdys

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>