Lyderis – pats didžiausias egoistas

Integralus auklėjimas

Klausimas: Ar yra tokių žmonių, kurie pasiekė ketvirtąją vystymosi stadiją – „žmogaus“ lygmenį? Galbūt tai kurie nors pasaulio lyderiai?
Atsakymas: Deja, lyderiai toli nuo šito, mat lyderiu mūsų pasaulyje gali būti tik pats didžiausias egoistas. Juk mūsų pasaulis – egoistinis ir norint prasibrauti į viršų reikia būti pačiu didžiausiu egoistu ir turėti itin didelį troškimą.
Šiandien vien tik mūsų ARI sistemoje apie du milijonus žmonių pasaulyje mokosi integralaus auklėjimo metodikos. Be to, yra dar daug įvairiausių ratų.
Tikiuosi, kad 2012 metai bus ypatingi, nes dabar pasaulyje turi įvykti daugybė pokyčių ir mes matome, kaip didėja šių permainų greitis, o konkrečiau − suprantant, adaptuojant integralią sistemą žmonijai. Taigi, išvysime didžiulius pokyčius, ir aš tikiuosi, kad visa tai į gera.

Iš 2012 m. kovo 22 d. viešos paskaitos Vilniuje

Daugiau šia tema skaitykite:

Solidarumas su Šviesa

Laisvo pasirinkimo pakopos

Apie būsimą kartą

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>