ES – naujas krizės įveikimo planas

Krizė, globalizacija

Pranešimas: Ekonomikos augimo užtikrinimo planas bus paruoštas ES tarybai birželį. Valiutos sąjungos valstybės narės iš Briuselio nori gauti aiškią krizės įveikimo programą, kuri nedidintų skolų.
Naujos valstybinės konjunktūros pagyvinimo Europoje programos jau nebepadės. TVF užduotis – padėti probleminėms euro zonos šalims stabilizuotis ir palaipsniui grįžti į rinką. Remiamos valstybės turi įvykdyti pasiūlytas joms griežtas biudžeto sanavimo ir konkurencingumo gerinimo sąlygas.
Komentaras: Jokios naujos finansinės politikos, o tuo labiau krizės įveikimo programų niekas negalės pasiūlyti todėl, kad krizės priežastis glūdi ne ekonomikoje ar finansuose, o žmonių santykiuose. O žmonių santykių krizę (sielos sudužimo į dalis atskleidimą) galima gydyti tik Aukštesniąja Šviesa (O”M). Krizės įveikimo programa vadinasi kabala (iš BS šaltinių, o ne pardavinėjanti švęstą vandenį ir raudonus siūlus, neva padedančius išsigelbėti). Galiausiai, atėjo laikas bendrai revizijai.

Daugiau šia tema skaitykite:

Energija, išgelbėsianti pasaulį

Problema tik viena − tai mes patys!

Ekonominis nuosmukis gilina Europos politinę krizę

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>