Mes pražuvome? Ne!

Krizė, globalizacija

Klausimas: Dalis gyventojų vartoja alkoholį, dalis – narkotikus, dalis yra fanatikai, nieko kito nematantys, išskyrus savo idėją, dalis gyvena neapykanta ir nuolatiniu rūpesčiu, dalį ypač veikia hormonai ir jiems nieko kito nereikia, išskyrus seksą, dalis yra ligoniai ir galvoja tik apie savo pasveikimą, dalį yra visiškai užvaldę pinigai ir valdžia.
Ir tik vienetai yra žmonių, kurie negalvoja apie save, o nusiteikę nešti gėrį. VIENETAI! Ant jų ir laikosi visas pasaulis. Pasakyk žmogui, kuris susirūpinęs dėl sveikatos arba sekso – pagalvokime apie planetą. Žinote, ką jis atsakys? Pabandykite. Žmonija yra prie sprendimo priėmimo slenksčio. Arba ji susinaikins, arba pradės pamažu taisyti savo padėtį. Dar truputis, ir peržengsime šią ribą negrįžtamai. O mes tik galime siųsti planetai ir žmonijai savo meilę ir linkėjimus pasveikti. Ir daugiau nieko?..
Komentaras: Jūs neįvertinate dviejų aplinkybių:
1. Pasaulį pagal savo planą ir tikslą valdo aukštesnioji jėga. Mes galime ją paveikti. Ji veda mus į tikslą – į mūsų išsitaisymą, kai tapsime panašūs į ją, arba a) priverstinai per kančias, arba b) mums įsisąmoninant, gerumu. Viskas priklauso nuo mūsų elgesio.
2. Savo elgesiu mes (1 %) veikiame ją daug kartų stipriau nei neigiamas masių (99 %) poveikis. Tik esant sąlygai, kad mes veikiame teisingai, išvien.

Daugiau šia tema skaitykite:

Tobulybė be išimčių

Ištaisymas eilės tvarka

Begalybę pasieks kiekvienas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>