Atlygis už krizę: Graikijoje kyla nacionalistinės nuotaikos

Krizė, globalizacija

Pranešimas. Jungtinių Tautų pabėgėlių agentūra Graikijoje: odos spalva ar tautybė vis dažniau tampa agresijos priežastimi, padažnėjo atvejų, kai migrantus užpuola jauni graikai. Visko priežastis – finansų krizė.
Finansų krizė sukuria įtemptą socialinę atmosferą ir vis dažniau galima išgirsti ksenofobinių šūkių. Graikija – pagrindiniai ES vartai tūkstančiams pabėgėlių iš Afganistano, Pakistano, Irano ir Sirijos. 9 iš 10-ies migrantų į ES patenka per Graikiją. Briuselis jau ne kartą ragino Atėnus spręsti šią problemą, o Prancūzija ir Vokietija grasino atnaujinti pasienio kontrolę.
Komentaras: Nacistinių organizacijų ir partijų augimas tampa įprastas. Viskas vyksta pagal kabalistinį scenarijų, tiesa,  pagal blogąjį jo variantą – kančių keliu, o ne Šviesos, supanašėjimo su Šviesa keliu, per žmonijos auklėjimą integracijos ir vienijimosi link.

Daugiau šia tema skaitykite:

Ar Europa linki sau mirties?

Norvegijos pamoka

Žlugimo riba ar naujos pakopos slenkstis?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>