Nepasikliaujant atsitiktine sėkme

Moters dvasingumas

Klausimas: Kaip moteris, kuri studijuoja kabalą, turi palaikyti pusiausvyrą tarp materialaus ir dvasinio gyvenimo ir ar tai reikalinga? Ar tiesiog nusigręžti nuo visko materialaus ir siekti tik dvasingumo?
Atsakymas: Aš nesuprantu, kodėl klausiama tik apie moteris? Kodėl tai netaikoma bet kuriam žmogui? Visų pirma nesvarbu, ar tai moteris, ar vyras.
Jokiu būdu negalima nusigręžti nuo materialaus gyvenimo. Kabala jokiu būdu neragina tapti vienuoliais arba atsiskyrėliais. Privalome galvoti apie šį pasaulį, apie tai, kas būtina pragyvenimui, – kabaloje taip ir sakoma. Žmogus turi stengtis apsirūpinti viskuo, kas būtina, o ne tikėtis, kad „gal kas nors padės“. Jis turi turėti savo kampą, normalią, priimtiną gerovę. Tai būtina! Ir pirmiausia tuo reikia rūpintis, o ne kristi kitiems ant rankų laukiant pagalbos.

Iš 2012 m. biršelio 19 d. pokalbio pietų metu Toronte

Daugiau šia tema skaitykite:

Kabala nereikalauja riboti savęs

Jeigu norai auga…

Profesija ir dvasinis vystymasis

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>