Pasaulis ant perpuvusio plausto

Krizė, globalizacija, Krizės sprendimas

Vienybė, susijungimas turi didžiausią vertę. Susijungę išspręsime visas problemas. Jei nesusijungsime, jokie mūsų veiksmai nepadės ištaisyti padėties.
Iš esmės, tai labai paprastas principas, tačiau jis žmonėms nesuvokiamas ir nepriimamas tiesiogiai, o įsisavinamas per pratimus, žaidimus. Svarbiausia, leisti Šviesai veikti, kad Ji apie tai papasakotų žmogui pojūčiais, kuriuos jam sužadina.
Tada žmogus pats supras, kad tai tiesa. Kodėl staiga nuomonė pasikeitė? – Jis pradėjo jausti, kad būtent tokiu būdu viskas gali susitvarkyti, ir ne kitaip.
Pažiūrėkite, kaip beprotiškai elgiasi pasaulis, kai iš visų jėgų bando išsilaikyti ant senų sistemų, kurios jau griūva. Viskas žlunga. Būklė yra tūkstančius kartų blogesnė nei ją rodo paprastam žmogui, ir net blogesnė nei jaučia informuoti valdžios atstovai.
Tarytum stovime viduryje vandenyno ant plausto, kuris kiaurai perpuvo, o mes apie tai nežinome! Iš visų pusių mus apsupo rykliai, o virvės, laikančios plaustą, bet kurią akimirką gali trūkti, ir atsidursime vandens sūkuryje.
Toks pojūtis kyla, kai žiūri į šiandienos pasaulį. Bet žmonės nieko negali padaryti. Jie negali patys atskleisti, kad tik susijungus galima išspręsti problemas: juk tai jau aukštesnis, dvasinis principas. Todėl mes bandome jį perduoti pasauliui per seminarus, svarstymus, žaidimus, visą savo veiklą.

Iš 2012 m. birželio 29 d. pokalbio bendrais klausimais

Daugiau šia tema skaitykite:

Pjesė, virstanti gyvenimu

Be pasipriešinimo

Į vienybę – taikiuoju keliu

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>