Pirštų atspaudai ant apskritojo stalo

Dvasinis darbas, Grupė, Kongresai, įvykiai, Platinimas

Negalima pamiršti, kad mes turime susijungti būtent dėl to, kad visas pasaulis reikalauja ištaisymo. Kitaip mums nebūtų davę dvasinio noro, o kabala ir toliau būtų slapta perduodama vieno išrinktojo kabalisto kitam, kaip tai vyko visus tūkstančius metų.
Neatsitiktinai tūkstančiams žmonių visame pasaulyje staiga atsirado noras atskleisti Kūrėją. Tai padaryta tam, kad jie susijungtų kartu ir taptų „šviesos tarnais“, t. y. tais, kurie moko ir rūpinasi visu pasauliu, norėdami jį visą atvesti prie ištaisymo.
Nors savaitės pabaigoje renkamės į kongresą, siekdami susijungti tarpusavyje, turime nuo pat pradžių atsiminti ir niekada nepamiršti, kad mūsų susijungimas reikalingas tam, kad padėtume atskleisti Kūrėją visam pasauliui.
Mūsų vaidmuo – uždegti šviesą! Mes atliekame noro ekrano vaidmenį, esame tarytum dagtis žvakėje. Alyva arba noras pasitenkinti – tai visa žmonija, šviesa – tai Kūrėjas, o mes – tai dagtis, kuri padės įsidegti alyvai. Tai reiškia būti Kūrėjo tarnais.
Todėl, jeigu nesiekiame susijungti su Kūrėju tam, kad padėtume Jį atskleisti visai žmonijai, tai visas mūsų darbas nukryps neteisinga linkme. Mums reikia visą laiką galvoti apie abu polius, o patiems būti per vidurį.
Todėl kongrese, nors daugiausiai kalbėsime ir dirbsime dėl mūsų vidinio susijungimo, mums reikia paliesti ir išorinio platinimo temą. Tačiau iš mūsų nėra reikalaujama ypatingai daug veiksmų, kuriais aprėptume visą pasaulį. Turime leisti į šaltinį grąžinančiai Šviesai veikti, praleisdami ją per save.
Mums reikia su žymiai didesne jėga susijungti tarpusavyje, ir tada per mus pasklis Šviesa. Mums tereikia atverti Jai įėjimus, o Ji jau padarys savo darbą. Vadinasi, pakanka pabūti tam tikroje vietoje, suorganizuoti ten apskritąjį stalą, pasiekti tam tikro žmonių susijungimo – ir tu jau įsijungei, pasilikai ten. Tu palikai ten savo dvasinius „pirštų atspaudus“ – ir šito pakanka! Per juos jau pradės veikti Šviesa.
Patyrę vieno susitikimo su mumis įspūdį žmonės patys pradės jausti, kaip jiems reikia elgtis toliau. Aišku, reikia kurti virtualias sistemas ir palaikyti ryšį su jomis, bet svarbiausią darbą atlieka Šviesa.

Iš 2012 m. birželio 6 d. pokalbio bendrais klausimais

Daugiau šia tema skaitykite:

Pasaulis ant perpuvusio plausto

Taikinys – integralusis susivienijimas

Pasauliui reikia mūsų

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>