Viskas paruošta – paskutinį žodį tarsime mes!

Dvasinis darbas, Kongresai, įvykiai

Klausimas: Ko laukti, ko tikėtis visiems draugams, kurie visiškai atsiduos kongresui?
Atsakymas: Reikia tikėtis, kad susijungsite, atlikdami visus veiksmus, kurie turėtų būti visiškai persisunkę ketinimu susijungti. Tam šiandien pasaulyje visos sąlygos yra.
Kiekvieną dieną man atsiunčia daugybę mokslininkų, tyrinėtojų, ekonomistų, politikų straipsnių, kurie pastaruoju metu rašo apie pasaulio globalumą, apie jo tarpusavio ryšius. Jie rašo praktiškai mūsų žodžiais, nors kažko nepasako, nesuprasdami, kaip galima būtų pakeisti visuomenės būseną. Užtat jie supranta, kad pasaulis bus priverstas susivienyti, tapti harmoningas, integralus ir pan.
Mes esame tokios būsenos, kokios dar niekad pasaulis nėra buvęs. Ir mums duota galimybė pakeisti pasaulį susivienijant, be to, tokioje šalyje, kurioje tiek metų vystėsi kabala, kurioje ir šiandien turime pačių stipriausių grupių, pačiių ištikimiausių mokinių. Galime padaryti taip, kad jėga, kurią tarp mūsų aptiksime, atskleisime, iš tikrųjų pasitarnautų visam pasauliui ir per jį pasiektų Kūrėją.
Tai yra taip vadinama trejybė: mes, kiekvienas iš mūsų per grupę, per visus mus, per pasaulinę kli ir per visą pasaulinę bendruomenę siekiame Kūrėjo ir susijungiame. T. y. mes, visi mūsų draugai pasaulyje kartu su žmonija ir kartu su Kūrėju esame viena bendra visuma. Šią bendrą visumą turime atskleisti, pajusti, sukurti – jos dar nėra!
Aš labai tikiuosi, kad mūsų pasiruošimas pasitarnaus tam.

Iš 2012 m. rugpjūčio 12 d. virtualios pamokos

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>