Nagi, gimkime pagaliau!

Dvasinis darbas, Kongresai, įvykiai

Klausimas: Kas Jums atrodo svarbiausia? Koks Jūsų paskutinis kreipimasis į visus prieš kongresą?
Atsakymas: Nuošiol ir toliau aš prašau jūsų: kuo jūs beužsiimtumėte prieš kongresą, visą laiką galvokite, kad jūs ta darote dėl to, kad visame pasaulyje žmonės susirinktų ir fiziškai, ir virtualiai, ir pasiektų vienybę, kuri lygi pirmajai Aukštesniosios Šviesos pakopai.
Po to mums bus daug lengviau. Tai panašu į vaiko gimimą, juk gimdymas – tai pati pavojingiausia procedūra, sudėtingiausias procesas. Ir šiandien, kai moteris gimdo, tiksliai nežinome, kas ir kaip bus. Žmogaus gimime yra kažkas nenuspėjamo.
Po gimdymo jau paprasčiau. Kai vaikas gimęs, pradedi su juo dirbti: maitinti, vystyti – rūpintis, duoti jam viską, kas būtina, ir t. t. Svarbiausia – jau praeityje.
Taip ir pas mus. Turime įveikti gimdymą, visa kita bus lengviau. Daug lengviau! Žymiai paprasčiau! Daug aiškiau! Mes vienu metu jau būsime ir šiame pasaulyje, ir dvasiniame – davimo pasaulyje. Mums paaiškės, apie ką rašo kabalistai. Mes jau pradėsime prisitaikyti prie to, kame būsime savo jausmais.
Todėl iš visų jėgų stenkimės gimti Aukštesniajame pasaulyje, o po to kartu eisime toliau.

Iš 2012 m. rugpjūčio 12 d. virtualiosios pamokos

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>