Svarbiausia – pagreitinti tempą!

Dvasinis darbas, Grupė

Mes turime sukurti sistemas, kurios nuolat žadintų grupę. Pasakyta, kad savo greičiu į priekį judantis žmogus skiriasi nuo žmogaus, judančio tarsi iš išorės žadinamas gyvūnas, tuo, jog greitina savo vystymosi tempą – kiek pulsavimų kas akimirką apdoroja, kiek pažengia, kiek žingsnių per minutę žengia. Taigi mūsų užduotis yra vien tik budinti save visais įmanomais būdais.
Kaip sako Rabašas, jeigu dabar tau kas nors sušuks, kad namas dega, tu nesėdėsi, vangiai linguodamas galvą, nesnausi dar kelių minučių. Tu pašoksi ir nulėksi gelbėti.
Suprantama, ši būsena mums atrodo nereali. Kodėl? Todėl, kad tai priklauso nuo aplinkos. Aplinka rami ir netgi jeigu aš noriu prabusti, ateinu čia ir užmiegu. Ką darysi… Aš negaliu pasipriešinti šiai atmosferai.
Taigi viskas priklauso nuo aplinkos – kaip žmogus prabus. Jeigu jis neprabus, tai judės įprastiniu keliu, savo laiku (beito). Visas mūsų tobulėjimas – tai tempo greitinimas. Būsenos yra numatytos kiekvienam žmogui, jos nebus pakeistos. Pasikeitimas įvyksta dėl žmogaus pasiruošimo. Juk būsena – tai rešimo (informacinio geno) atskleidimas. Jeigu rešimo atsiskleidžia ir aš jį noriu realizuoti, pakilti, jį paversti pakopa, tai turiu būti tam pasiruošęs. O jeigu nesu pasiruošęs, tai atsiskleidęs rešimo tik nuleidžia mane, atitolina. Tuomet kitą kartą man teks žengti du žingsnius, trečią kartą – tris, ir taip kiekvieną kartą aš vis labiau tolsiu ir atsiliksiu.
Tas pats ir dėl viso pasaulio, juk į kitus žmones neatsižvelgiama. Jeigu jie nebuvo dvasiškai sužadinti, neįgijo taško širdyje, gebėjimo pagreitinti savo vystymąsi, tai kaip jie atsilieps, kam juos žadinti? Todėl juos veikia bendras švytėjimas, sukeliantis krizę, įvairiausias problemas ir nelaimes – kiekvienoje tautoje, kiekvienoje žmonijos dalyje, taip pat ir kiekvieno žmogaus asmeniniame gyvenime. Tai nėra vadinama asmeniniu valdymu. Asmeninis valdymas pasireiškia tada, kai yra ryšys tarp žmogaus ir Kūrėjo.

Iš 2012 m. rugpjūčio12 d. pamokos pagal knygą „Zohar“

Daugiau šia tema skaitykite:

Kaip išmatuoti pagreitį dvasiniame pasaulyje

Unikalus šansas pagreitinti laiką

Kilti šviesos greičiu

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>