Ką sako astrofizika

Krizė, globalizacija

Nuomonė (L. Gindilis, astrofizikas, Rusijos astronautikos mokslų akademijos narys): Jei kalbėsime apie planetą kaip apie vientisą organizmą, ji aiškiai serga. Problema ta, kad kritinis taškas ne už kalnų, mes jau pereinamajame etape. Iš jo gali būti kelios išeitys, įskaitant susinaikinimą ir biosferos žūtį.
Kurią išeitį pasirinks žmonija – priklauso nuo jos laisvos valios. Laikas pereiti iš egoistinio mąstymo į planetinį. Žmonija turi rasti jėgų pakeisti savo sąmonę, atsisakyti vartotojiškos ideologijos, pereiti iš priešiškumo į bendradarbiavimą. Mes nukrypome nuo mums skirto kelio ir pasukome individualumo ir atsiskyrimo link. Mums sako, kad konkurencija – pažangos variklis. Argi žmogaus kūno organai konkuruoja tarpusavyje?
Komentaras: Štai taip – jau mokslininkai pradeda kalbėti kabalistų žodžiais! Jiems belieka suprasti, kaip gi pereiti nuo atstūmimo vienybės link. Tikiuosi, jie atras žmogaus keitimosi metodiką – kabalą.

Daugiau šia tema skaitykite:

Pasaulio pabaiga?

Kitos planetos neturime

Artėja blogesnė nei finansinė krizė

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>