Viltingas pranešimas

Krizė, globalizacija

Pranešimas: Vienuolikos šalių užsienio reikalų ministrai – ES nariai (Vokietijos, Prancūzijos, Italijos, Austrijos, Portugalijos, Ispanijos, Beniliukso šalių, Danijos ir Lenkijos) pristatė Varšuvoje pranešimą, kaip išbristi iš krizės per tolesnę ES integraciją. Pranešimo „Europos ateitis“ iniciatoriai buvo Vokietija ir Lenkija.
Europos politinės integracijos planai drastiški: pasiūlyta įkurti vieną bendrą Užsienio reikalų ministeriją, išrinkti prezidentą, įvesti vienodas vizas, įkurti bendrą pasienio tarnybą, o vėliau ir vieną armiją. Šių priemonių įgyvendinimas pareikalaus didesnių įgaliojimų europiniu lygiu.
Komentaras: Štai taip galėjo ir be krizės, mažais žingsneliais prieiti prie būtinybės susivienyti. Visgi – tai žingsnis pirmyn, priverstinis, bet teisingas. Bet jei sustos, gilindamiesi į integraciją – vėl kils krizė, ji niekur nepasitrauks, o tik lėtai rusens, kol žmonija pasieks visišką integraciją, kaip viena šeima. Štai ir spręskite, kokiu būdu ją įgyvendinti – savo noru ar bausmėmis. Jei sąmoningai vystant norą duoti ir mylėti – bus reikalingas kabalos mokslas. Kitaip būsime varomi į laimę su lazda.

Daugiau šia tema skaitykite:

Europoje kaupiasi audra

Niūrios ES perspektyvos

Žaidimo pabaiga

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>