Perėjimas iš atakos į kasdieninį karą

Dvasinis darbas, Ketinimas, malda, Kongresai, įvykiai

Labai svarbu dalyvauti kongresuose, susitikimuose, kuriuos mes organizuojame, juk ataka smarkiai pastūmėja žmogų, suteikia galimybę suartėti ir susijungti su kitais.
Yra tokių, kuriems sunku net sėdėti tarp visų. Jie skaičiuoja valandas, kada pagaliau susitikimas baigsis ir galima bus išvažiuoti. Bet ir tokias būsenas reikia praeiti, pajausti – tai labai gera praktika. Reikia tik stengtis ilgam neužstrigti šioje būsenoje, kaip galima greičiau judėti toliau. Viską lemia tai, kiek gali nusilenkti aplinkai.
Nereikia manyti, kad judame pirmyn tik per tokias atakas, patekdami galingos aplinkos įtakon ir noromis nenoromis nusilenkdami jai. Dar smarkiau galima pasistūmėti per kasdienines pamokas. Kiekvienoje pamokoje mums atsiveria labai stipri Šviesa, net stipresnė nei kongrese.
Bėda ta, kad per pamoką negalime tvirtai laikytis, išlaikyti gilų jausmą ir atsidavimą. Kongresuose mus veikia ypatingi veiksmai ir sąlygos, atakos jausmo tvirtumas. O kasdieninėje pamokoje vyksta ilgai trunkantis karas.
Reikia per atakas kongrese sukaupti jėgų, o paskui naudoti jas diena dienon, suvokiant, kad tai yra tikros karo sąlygos. Pamoka mums yra karas, kuris vyksta kiekvieną dieną, kol pagaliau iškovosime tikrą maldą.
Reikia visą laiką tikrintis, ar yra išsaugotos trys maldos sąlygos. Nieko nėra, išskyrus maldą, prašymą, kuriame jaučiama Kūrėjo didybė, paties savęs patikrinimas – ar padariau viską, kas įmanoma, ar iš tikrųjų esu atsidavęs tikslui visa siela ir vertinu jį labiau nei gyvenimą. Visa tai reikia be perstojo tikrinti, nes visa tai ir yra mano santykio su Aukštesniuoju, Aukštesniąja pakopa, vieninga sistema esmė.

Iš 2012 m. rugsėjo 23 d. pamokos pagal straipsnį iš knygos „Šamati“

Daugiau šia tema skaitykite:

Prieš ataką

Ataka, kuri niekada nesibaigia

Svarbiausias pamokos tikslas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>