Ar įmanomas dvasinis gydymas?

Klausimai ir atsakymai, Sveikata

Klausimas. Kai Kūrėjas atsiskleis gydytojui, ką šis atras?
Atsakymas. Kitais žodžiai tariant, jei gydytojas nori padėti žmonėms, ar padės kabalos mokslas rasti negalavimų priežastis, užbėgti už akių ligoms, išryškinti naujas išgijimo galimybes?
Ne. Gydytojas šiek tiek geriau nusimanys apie medicininių problemų tarpusavio ryšį ir jų sudėtingumą, tačiau apskritai negaliu pasakyti, kad jis pasieks kokios nors ypatingos sėkmės. Priešingai, jis bus toks, kaip ir kiti gydytojai.
Kūrėjas nekeičia pradinio veiksmo (maase Berešit). Daugelis kabalistų gydytojavo, bent iš dalies ar profesionaliai, pavyzdžiui, kaip kad Rambamas (Maimonidas). Šis polinkis paaiškinamas tuo, kad jie žinojo bendrą dalykų prigimtį. Ir vis tik gydytojai nepermatė kiekvieno paciento „kiaurai“ ir nedemonstravo „stebuklingų“ išgijimų.
Čia yra problema: kai kabalistas mato pasaulį, kuriame žmonės kenčia nuo negalavimų, ar jis gali pats išgydyti juos, ar turi to prašyti Kūrėjo? O galbūt jis turi pažadinti žmonėse prašymą, skatinti juos prašyti išgijimo? Ar turi sužadinti supratimą apie tikrąją ligos priežastį ir maldą dėl ištaisymo, kuris išgydys ir kūniškąjį negalavimą?
Tu ieškai ypatingo dvasinio vaisto, kuris padės gydyti visus ir kartu „apeiti“ Kūrėją, lyg Jis siųstų blogį, o tu teiktum gėrį. Deja, čia slypi sudėtingesni tarpusavio ryšiai ir atsiskleidžia kitoks darbas. Galiausiai gydytojas liks gydytoju, ir dvasinis suvokimas beveik niekaip nepalies jo profesijos.

Iš 2012 m. spalio 4 d. pamokos pagal straipsnį „Kūrėjo paslėptis ir atskleidimas“

Daugiau šia tema skaitykite:

Kaip išvengti ligų?

Kas išvaduos iš ligų?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>