Gelbstintis laidavimo skėtis

Krizė, globalizacija, Laidavimas

Publikacija skirta įvykiams pietų Izraelyje.

Yra tik viena išeitis – suprasti, kad sprendimas slypi mumyse, mums reikia susivienyti ir tapti viena tauta, iškeliant vienybės vertybes aukščiau visų skirtumų. Visai nebūtina būti vienodiems – reikia tiesiog būti šeima. Joje visi skirtingi, kitaip žvelgia į gyvenimą, bet aukščiau viso to kažkas jungia mus į vieną visumą.
Tegul dėl kažko nesutariame, bet gerbiame vienas kitą ir vystomės kartu, laikydami virš galvos bendrą laidavimo skėtį. Štai ko mums reikia siekti. Viskas išsitaisys, jei išgersime šių vaistų. Šiandien jie yra tiesiog būtini.
Atrodytų, kaip išorės grėsmės susijusios su vienybe? Tačiau mes, žmonės, iš prigimties iracionalūs. Ką gi padarysi, istorija liudija tai. Ar ne laikas pasimokyti iš to, kas yra, o ne iš to, ką norėtume matyti? Prieš mus formulė, kurią, beje, galima ekstrapoliuoti į ateitį. Šiandien jau aišku, kad kalba eina ne apie kokį nors milžinišką projektą, reikalaujantį daug pinigų ir pastangų, – tiesiog reikia išpildyti vienybės sąlygas.

Daugiau šia tema skaitykite:

Gera ateitis – laidavime

Kad dangus virš pietų praskaidrėtų

Karas ar taika?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>