Vienas bendras moteriškasis noras

Kongresai, įvykiai, Moters dvasingumas

Klausimas. Kodėl artėjantis moterų kongresas pavadintas „Viena globali moteris“?
Atsakymas. Pasaulyje yra viso labo viena siela – vienas bendras noras, kuris sudužo į dvi viena kitą papildančias dalis: vyriškąją ir moteriškąją. Jos, savo ruožtu, sudužo į daugelį atskirų norų.
Mūsų darbas – surinkti moteriškąją ir vyriškąją dalis kartu. Tuo metu jos pasikelia virš savo kasdienių žemiškųjų norų, taisydamos norą gauti į norą duoti, ir tada atsiranda du norai, kurie, viena vertus, priešingi vienas kitam, bet, kita vertus, – dvasiniai. O vėliau abi dalys pradeda jungtis į vieną bendrą kūrinį, kuris vadinamas Adam. Iš esmės mūsų laukia toks darbas.
Vyrai renkasi į savo kongresą praėjus savaitei po moterų kongreso. O prieš tai mes aptarsime su moterimis, kaip galima susijungti tarpusavyje į vieną bendrą moteriškąjį norą. Tikiuosi, mums pavyks. Bent jau tai labai svarbu vyrams ir mums visiems. Mes to niekada nedarėme, o dabar atėjo laikas.
Aš niekada nieko nedarau iš anksto. Kai atsiranda kitos būsenos realizavimo būtinybė, kalbu apie tai, ir tuomet mes kartu imame galvoti, kaip tą būseną realizuoti. Dabar pasiekėme tokią būseną, kai mums iš tikrųjų reikia susirinkti kartu ir bandyti susivienyti į vieną bendrą moteriškąjį norą.
Sveikinu visas pasaulio moteris su mūsų nuostabia vidine švente. Pasistengsime padaryti ją svarbią, šviesią, rimtą ir tuo pačiu metu – linksmą!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>