Dviejų norų suartėjimas

Dvasinis darbas, Kongresai, įvykiai, Moters dvasingumas

Klausimas. Kaip tinkamai pasiruošti moterų kongresui?
Atsakymas. Pirmiausia mes turime peržiūrėti medžiagą, susijusią su viskuo, kas priklauso moterų darbui.
Iš esmės mūsų laikais jau nebėra didelio skirtumo tarp vyrų ir moterų darbo, nes vyksta laipsniškas suartėjimas. Matome, kaip moterys visame pasaulyje užima vadovaujančius postus, tampa valstybių vadovėmis, ministrėmis, vadovauja įvairioms įmonėms. Šiandien jos lygiai kaip vyrai dalyvauja visose veiklos sferose.
Nors moteris iš prigimties linkusi į kažką apibrėžto, standartiško, stabilaus, o ne į tokius užsiėmimus, kurie nuolat reikalauja kokių nors staigių pokyčių, atėjo laikas, kai abu norai – vyriškasis ir moteriškasis – suartėja tiek mūsų, tiek dvasiniame pasaulyje. Taip vyksta pagal dvasines šaknis, todėl reikia galvoti, kaip suartinti juos dar labiau. Tuo mes ir užsiimsime kongrese – moterys turi suprasti iškilusį priešais jas tikslą.
Dar niekada moterys nesivienijo. Turėjome įvairių bandymų vienytis grupėse, bendrų kongresų metu, bet tokio dalyko, kad paverstume visų moterų norą vienu moteriškuoju noru, kad sukurtume vieną bendrą moteriškojo noro vaizdą, dar nebuvo.
Taigi pasiruošimas kongresui turėtų būti toks, kad daugiau apie tai galvotume, skaitytume, aiškintumėmės klausimus šia tema, ir visus klausimus bei atsakymus dėtume į interneto tinklalapį.
Svarbiausia būti geros nuotaikos, palaikyti gerą dvasią. Tos, kurios atvyks čia, būtinai pateks į šią atmosferą. Tos, kurios prisijungs virtualiai, turi būti pasirengusios į ją patekti: joms geriausia atsilaisvinti nuo visų savo užsiėmimų ir jaustis taip, tarsi būtų čia, kartu su mumis. Manau, mes suteiksime joms visiško buvimo kongrese pojūtį.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>