Patikimiausias dalykas pasaulyje

Moters dvasingumas, Vyras ir moteris

Klausimas. Kokia moterų grupės įtaka vyrų grupei? Kaip moterims sukurti norą, kad paveiktų vyrus?
Atsakymas. Prieš keletą metų lankiausi Čilėje, kur moterų daug daugiau nei vyrų. Pamenu, paklausiau vienos mūsų draugų šeimyninės poros iš Čilės grupės: „Kas vadovauja jūsų namuose?“ Vyras atsakė: „Natūralu, kad kai mes būname tarp žmonių – gatvėje, svečiuose, žinoma, vadovauja moteris. Bet namuose!..“  Žmona pasižiūrėjo į jį kaip į mažą vaiką, palingavo galva, ir viskas tapo aišku.
Taip duota gamtos, kad visur vadovauja moteris. Ir tai teisinga. Tai yra gerai.
Todėl moteriškoji grupės dalis – tai patikimiausia, kas apskritai yra gyvenime ir pasaulyje. Tai stabilumas, pusiausvyra, labai stiprus palaikymas. Ir visų pirma reikia rūpintis, kad ji būtų stipri. Reikia suteikti moterims galimybę egzistuoti, dirbti, visur dalyvauti. Į moterų balsus turi būti atsižvelgiama priimant sprendimus. Tai – gera bendros grupės ateitis.
Mes visi esame suaugę žmonės ir suprantame, kad neįmanoma būti vienam, kad mums reikalinga parama. Ir būtent dėl to, kad mes skirtingi, priimame teisingą sprendimą ir renkamės tinkamą gyvenimą.
Taigi reikia rimtai spręsti problemas, elgtis kaip suaugusiems žmonėms. Moteriškosios dalies grupėje teisės turi būti ne ką mažesnės nei vyriškosios.

Iš 2012 m. lapkričio 5 d. pokalbio Gruzijos kongreso vaišių metu

Daugiau šia tema skaitykite:

Motinos kelias

Be moterų pagalbos nepasiseks

Į tobulumą – harmonijoje su gamta

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>