Kas ką traukia…

Dvasinis darbas

Klausimas: Vienoje iš pamokų mūsų lektorius pajuokavo, kad esant absoliutaus davimo būsenai, jausimės taip, lyg patirdami vos ne 700 orgazmų vienu metu.
Atsakymas: Kiekvienas įsivaizduoja būsimą pasaulį, rojų savaip. Iš esmės, jis teisus.
Mūsų gyvenime pats didžiausias malonumas – seksualinis, taip rašo knygose. Šis malonumas yra visų malonumų pagrindas būtent tam, kad tęstume giminę, ir dar todėl, kad tai išplaukia iš dvasinio susiliejimo taško (zivug – de – akaa). Todėl mūsų pasaulyje tai yra, iš tikrųjų, pats aštriausias egoistinio noro pojūtis. Todėl žmonės taip plačiai išvystė sekso pramonę ir visa kita.
Dvasiniame lygmenyje šis malonumas daug didesnis, jo negalima palyginti su niekuo.
Nesvarbu, kas žmogų pritraukia prie kabalos, – vieną traukia tas, kitą – kitkas. Iš viršaus tau duoda masalą kaip žuviai, tu griebi jį ir eini pirmyn. To pakanka.
Taigi, jeigu tave būtent „tai“ traukia – pažadame duoti.

Iš 2012 m. lapkričio 6 d. Gruzijos kongreso 3-iosios pamokos

Daugiau šia tema skaitykite:

Dvasinis pasitenkinimas

Kodėl seksas taip traukia žmones?

Beribio prisipildymo stebuklas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>