Pasaulio širdis

Dvasinis darbas, Platinimas

Tie, kurie turi tašką širdyje, gautą dar senovės Babilone ir išsaugotą iki šios dienos, arba pabundantį tik dabar – tik jie turi valios laisvę. Juose yra dvi jėgos: gavimo ir davimo. Visuose kituose veikia tik gavimo, noro mėgautis jėga, kuri visiškai juos valdo. Davimo kibirkštis kol kas dar miega juose ir nepasireiškia.
Todėl juose nėra tokių dviejų jėgų, iš kurių galima būtų rinktis ir palenkti save bei visą pasaulį į vieną ar kitą pusę. Jeigu žmonėse ima busti davimo kibirkštys, jie gali pakeisti savo ir viso pasaulio likimą. Todėl tokie žmonės vadinami Isra-el – „tiesiai Kūrėjo link“, juk gautos iš Kūrėjo savybės padedami, jie gali pasirinkti ir pasukti ištaisymo link patys bei pasukti pasaulį.
Dėl juose degančios kibirkšties jie stipriai skiriasi netgi savo žemiškuoju charakteriu. Tiktai jiems, turintiems davimo jėgos kibirkštį, yra suteikta valios laisvė. Todėl jie yra pati vidinė pasaulio dalis, nes arčiausiai Šviesos, kuri yra visko centre. Per juos Šviesa gali pasiekti visą sistemą, visus kitus norus, visus žmones, kuriuos matome šiame pasaulyje.
Jie privalo atlikti ištaisymus ir yra atsakingi už pasaulio būseną, už kelią, kuriuo pasaulis juda bendro ištaisymo link. Todėl mums būtinai reikia surinkti visus žmones, kurių taškai širdyje pabudo, ir pasistengti sudaryti iš jų stiprią, vieningą organizaciją. Šį sąjunga vadinsis vidiniu centru, pasaulio širdimi.
Rinkdamiesi kartu ir anuliuodami savo egoizmą, mes artėjame prie Kūrėjo, Šviesos, davimo jėgos. Kita vertus, per mus Šviesos įtaka pasklis visame pasaulyje. Tai ir yra mūsų darbas. Ir visos šios pastangos reikalingos tik tam, kad suteiktume malonumą Aukštesniajai jėgai. Tokiu būdu atskleidžiame Aukštesniąją jėgą ir susilyginame su ja – pasiekiame kūrimo tikslą.
Svarbiausia yra susivienyti tarpusavyje, kad sustiprintume davimo jėgą ir padidintume jos svarbą, taptume kuo artimesni Šviesai, Jos savybei, ir taip pasistūmėtume priekin.

Iš 2012 m. lapkričio 29 d. pasiruošimo pamokai

Daugiau šia tema skaitykite:

Susivienijimas su įdaru

Trys žmonijos dalys

Pasitikti pasaulį su ugdymo metodika

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>