Krizė vyksta dėl ateities

Krizė, globalizacija

Nuomonė (S. Jakobsenas, vyriausiasis „Saxo Bank“ ekonomistas): Žmogaus protas sunkiai sutinka su permainomis. Mes užprogramuoti taip, kad norime sėdėti savo kampe ir išvengti konfrontacijos. Ir tai – viena iš priežasčių, dėl ko būtinai reikia krizės, – kad įvyktų gyvybiškai būtinos gyvenimo permainos.
Pradžioje vyksta krizės neigimo stadija, tvirtinama, kad situacija laikina, išprovokuota išorinių faktorių. Po vienerių–dvejų metų keičiama vyriausybė arba jos sudėtis, keičiami tarifai, silpninama valiuta, prispausdinama pinigų, o politikai ir toliau juda nuo neigimo iki protesto ir atgal, kol krizė nepalieka pasirinkimo.
Komentaras: Krizė vyksta prote. Jeigu žmonijai trūksta valios pripažinti savo prigimties netinkamumą tolesniam egzistavimui ir pakeisti save, įtraukti į dienotvarkę punktą apie visuotinį integralų lavinimą ir ugdymą, kad būtų pasiekti teigiami pokyčiai, – Gamta, kaip įprasta, įvykdys šiuos pokyčius siųsdama mirtį ir kančias. Svarbiausia, siekiant įveikti krizę, – norėti permainų!

Daugiau šia tema skaitykite:

Krizė apgaubė planetą

Kada atsikvošės pasaulis…

Finansinių modelių netobulumas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>