Auklėjimas aplinka

Auklėjimas, vaikai, Integralus auklėjimas

Pranešimas. Finansiniai žmogaus sprendimai priklauso nuo jo gyvenimo sąlygų vaikystėje. Neturtingose ir pasiturinčiose šeimose auklėti vaikai skirtingai tvarko pinigus ekonomikos nuosmukio metu. Tie, kurie augo skurde, priima į greitą naudą nukreiptus sprendimus ir nepaiso ilgalaikių pasekmių.
Žmonės, užaugę komfortiškomis sąlygomis, laikosi lėtų strategijų, imasi mažiau rizikingų veiksmų, lėčiau juda galimo praturtėjimo link, atidėdami savo tikslų tenkinimą dėl naudos ateityje.
Komentaras. Teisingas krizės suvokimas priklauso ne nuo auklėjimo vaikystėje, o nuo integraliojo auklėjimo esant krizei. Tik integraliai auklėjamas žmogus teisingai reaguos į krizę – keis pats save ir pasaulį, o ne greitai arba lėtai artės prie savo nuosmukio.

Daugiau šia tema skaitykite:

Naujojo pasaulio gimimas

Aplinka lemia mūsų ateitį

Aplinka nulemia sąmonę

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>