Kaip tapti savarankiškam?

Dvasinis darbas

Klausimas. Straipsnyje „Nėra nieko, išskyrus Jį“ kalbama apie asmeninių pastangų dvasiniame darbe būtinybę. Vis dėlto visos būsenos kyla iš Kūrėjo. Kaipgi tada tapsime savarankiški?
Atsakymas. Mūsų savarankiškumas yra tai, kad būdami egoistiški viduje supanašėtume su Juo, sujungtume savyje dvi priešingas jėgas. Jeigu jūs pašalinsite egoizmo jėgą, tai iš jūsų nieko neliks. Jūs egzistuosite Jame kaip pradinis taškas, kurį Jis sukūrė iš nieko, ir neturėsite nė menkiausio asmeninio pojūčio – nieko.
Pirmapradis Kūrėjo klausimas yra kaip sukurti kūrinį, kuris būtų savarankiškas, panašus į Jį ir lygus Jam. Būtent tai Jis ir daro visoje Kūrinijoje.
Mūsų darbas yra nuolatos, kiekvieną akimirką stengtis pasiekti visiško susiliejimo su Juo būseną, turint tuos pojūčius ir protą, kuriuos Jis mumyse sukelia.
Susiliejimas su Juo reiškia, kad tiek mano pojūčiai, tiek mano protas kilo iš Jo tokiu būdu, kad su jais aš pakilčiau virš savo egoizmo ir iš tikrųjų pradėčiau jausti Jo poveikį savyje.
Tai sunku nusakyti žodžiais. Mūsų kalboje tokių žodžių nėra.
Iš esmės kiekvieną minutę mes turime visais parametrais, visais pjūviais, širdimi ir protu, norais ir mintimis, nuolatos siekti susijungti su šia bendra šaknimi, su šiuo šaltiniu.
Tada mumyse susiformuos nauja širdis ir naujas protas, dirbantys davimo režimu visiškai kitoje koordinačių sistemoje, kitoje dimensijoje.
Tik tada pradėsime suprasti, iš kokios erdvės veikia ši jėga. Mes tada patys įžengsime į šią erdvę. Bet tai įmanoma tik sistemingai dirbant su savimi, kas padeda suvokti, jog viskas, kas yra manyje ir aplink mane, kiekvieną sekundę, kiekvieną akimirką kyla iš Jo.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kūrėjas paslėptas, bet grupė atvira

Nesijaudinkite, viskas vyksta pagal kūrimo programą

Suteikti gyvybės darbo rutinai

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>