Susiję amžinai

Kūrėjas

Klausimas: Kada žmoguje pirmą kartą atsiranda ryšys su Kūrėju?
Atsakymas: Nejau manote, kad dabar neturite šito ryšio? Naujagimis, kuris nieko apie tai nežino, glaudžiausiai susijęs su savo motina. Tai vėliau mums teks kurti ekranus savo norui mėgautis.
Kuo mes dvasiškai jaunesni, mažesni, kuo arčiau kelio pradžios, tuo stipresnis mūsų ryšys su Kūrėju. Juk mums kol kas netrukdo įvairiausios gudrybės ir atsiskleidžiantys egoistiniai troškimai, kurie skiria mus nuo Kūrėjo.
Susiliejimo taškas pagrįstas tuo, kad žmogus atskiria nuo Kūrėjo atsiskleidžiantį jame norą mėgautis ir susilieja su Kūrėju virš šio noro. O dabar mes natūraliai susilieję su Kūrėju savo norais.
Kitaip tariant, žmogus visada yra susijungęs su Kūrėju, skirtumas tik tas, kiek procentų šio susijungimo priklauso Kūrėjui, o kiek pačiam žmogui. Tarkime, kad dabar: 40/60 – būtent tai ir vadinama mano dvasine pakopa. Jei 125 pakopos lygios 100%, tai aš dabar esu 2/3 pakopų aukštyje.
Kuo daugiau manyje atsiskleis troškimų, o aš juos ištaisysiu, tuo daugiau iš susiliejimo, kurį pasiekdavau Aukštesniojo dėka, aš dabar galiu prisiimti pats ir išlaikyti savo jėgomis.
Bet mes niekada neatsijungiame nuo Kūrėjo. Niekas nesikeičia, išskyrus mūsų supratimą, įsisąmoninimą, vienos pastovios, statinės būsenos suvokimą.

Iš 2012 m. gruodžio 26 d. pamokos pagal „Įvadą į Mokymą apie dešimt sfirų

Daugiau šia tema skaitykite:

Dvi kūrimo sumanymo pusės

Įsiklausyk į Jo balsą

Sunku būti Dievu

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>