Benamių skaičius Europoje pasiekė precedento neturintį lygį

Krizė, globalizacija

Pranešimas: Europoje labai opi benamių problema. Be to, šiandieniniai gyvenamiosios vietos neturintys žmonės – dažniausiai krizės aukos. Žmonės netenka pajamų ir praranda būstą. Benamių skaičius padidėjo ne tik šalyse, kur jaučiama krizė, bet ir ten, kur gyventojai klesti. Nakvynės namų, esančių Belgijos Gento mieste, valdytojas: „Prieš šešerius metus pas mus nakvojo pusšimtis žmonių per savaitę, šiandien – jau 850“.
Vokietijoje, Federalinės darbo grupės, teikiančios pagalbą benamiams, vertinimu, 2010 metais apie 250 tūkstančių žmonių neturėjo stogo virš galvos. Benamių skaičius auga ir, pirmiausia, tai žmonės, kurie anksčiau gyveno normaliomis sąlygomis, bet dėl tam tikrų priežasčių nusirito žemyn. Akivaizdu, kad šis procesas spartėja.
Komentaras: Valdžiai vis dėlto teks spręsti visas problemas su bedarbiais, benamiais, socialiai apleistaisiais, narkomanais, depresuotais ir kt. visuomenės elementais. Ir tai, suprantama, jai nepavyks, kol nesutiks su visuotiniu integraliuoju švietimu. Tik tai galės pakelti žmonių sąmonę ir paversti juos integralios bendrijos nariais.

Daugiau šia tema skaitykite:

Europiečius užklupo būsto problemos

Europiečių klaida

Kada atsikvošės pasaulis…

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>