Minties jėga

Realybės suvokimas

Klausimas. Jei piešiame šviesios ateities paveikslus, tai lyg ją ir įgyvendiname? Kaip kad sakoma, „nori būti laimingas – tai būk“?
Atsakymas. Apskritai, tai tiesa, nes mintys veikia. Jei mes puoselėsime savyje teigiamas mintis, tai natūraliai kursime teigiamą lauką integraliuose ratuose ir apskritai visur aplinkui bei žadinsime teigiamas gamtos jėgas.
Kita vertus, šis laukas savo ruožtu taip pat mus ugdys. Taigi pageidautina visada būti geros nuotaikos, turėti gerą palaikymą, ir tada santykinai lengvas gyvenimas mums garantuotas.
Juk mes esame gamtos absoliute, ir per mus teka įvairiausia informacija, o mes ją suvokiame kaip gyvenimo tėkmę. Jeigu tą pačią informaciją, kuri dabar per mus prateka, kitaip suvoksime, tai ir gyvenimas atrodys visiškai kitoks. Išeina, kad mes patys reglamentuojame savo gyvenimo kokybę, lemiame, koks jis: geras ar blogas, tikslingas ar beprasmis.
Jūs neįsivaizduojate, kaip mes veikiame vieni kitus! Netgi jei žmogus neišeina iš namų, jis vis tiek daro poveikį kitiems! Tai juk vienas bendras laukas!

Iš 2013 m. vasario 10 d. TV laidos „Personalo paslaptys“

Daugiau šia tema skaitykite:

Mažas žmogaus žingsnelis – milžiniškas žmonijos žingsnis

Keičiame save kartu

Pakeisti tikrovę minties jėga

Komentarų nėra

Nėra atsiliepimų

  1. kabbak  •  9 gegužės, 2013 @15:21

    Atsakymas: „Bendrai paėmus, tai tiesa, nes mintys veikia. Jei mes puoselėsime savyje teigiamas mintis, tai natūraliai kursime teigiamą lauką integraliuose ratuose ir apskritai visur aplinkui bei žadinsime teigiamas gamtos jėgas.”

    Šiaip jau, atsakymas neteisingas. Gamtoje nėra taip, kad viena kryptimi veikiant, kaži kokį rezultatą pasiektum. Aklas veikimas nuolatos vienodai, neduoda jokio rezultato. Tai tik tuščias jėgų eikvojimas. Visame kame, tame tarpe ir visuomeniniai/dvasiniai procesai, vyksta harmoningi svyravimai tam tikrais dažniais. – Artėjama prie pusiausvyros, pasiekiama ji, iš inercijos nukrypstama, grįžtama, vėl artėjama iš kitos pusės.., ir t. t…
    Turint tikslą pasiekti norimą būseną, nepakanka to noro. Reikalingas dar ir išmanymas tų procesų, kuriuos įtakoti ruošiamasi. Be to, dvasiniai reiškiniai, tai daugelio tarpusavyje susijusių parametrų netiesinė kombinacija, kur vienų parametrų skatinimas/propagavimas, stimuliuoja visai kitų parametrų kaitą.

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>