Dvasia lemia sveikatą

Sveikata

Klausimas: Jūs sakote, kai žmogus „išeina iš savęs“, iš savo egoizmo, jis plevena aukščiau savo būsenų, savo ligų, jis jaučia save kitaip. Kaip paaiškinti žmogui, ką reiškia „išeiti iš savęs“?
Atsakymas: Žinoma, kad viskas priklauso nuo nervų, nuo mūsų mąstymo, nuo to, kokios būsenos yra žmogus. Juk bet kuris pranešimas – blogas ar geras – gali  sukelti žmogaus būsenos pablogėjimą arba pagerėjimą. Kitaip tariant,  matome, kad žmogus – dvasiška būtybė ta prasme, kad jo savijauta priklauso nuo dvasinės būsenos.
Todėl pats svarbiausias mūsų uždavinys, kad žmogus nuolatos gautų teisingą papildymą iš aplinkos ir suprastų, kad turi visą laiką ieškoti šio papildymo savyje ir aplinkoje. Tada jis visada bus sveikatos viršūnėje.

Iš 2013 m. balandžio 7 d. TV programos „Ateities medicina“

Daugiau šia tema skaitykite:

Vaistai nuo visų ligų

Kolektyvo galia: stabilus altruizmas

Kaip būti laimingam

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>