Ryšio su aukštesniuoju pasauliu bambagyslė

Grupė

Klausimas: Ar gali atsitikti taip, kad grupė nesuteikia žmogui reikiamo palaikymo?
Atsakymas: Grupė suteikia žmogui visą jam būtiną palaikymą tokiu laipsniu, kokiu jis gali tai pajusti. Kyla klausimas: ar jis pakankamai jautrus, kad galėtų pajusti šį palaikymą? Galbūt jis iš viso neturi ryšio su grupe ir jo nejaudina tai, kas joje vyksta, – jis gyvena savo gyvenimą.
Atėjo į pamoką, pasimokė ir išėjo. Gal po kelių dienų vėl ateis, kai nebus svarbesnių reikalų. Jo nejaudina tai, kas vyksta grupėje, jis neaugina savyje jautrumo, reikalingo jų reakcijai, įtakai pajusti. Paprasčiausiai kartais ateina pasimokyti. Tokioje formoje iš grupės jis nieko negaus.
Grupė – tai prisijungimo prie aukštesniojo pasaulio priemonė, vieta, kurioje embrionas prilimpa prie motinos, bambagyslė, kuria žmogus prisiriša prie Kūrėjo. Kol kas tai tik embrionas, grupė – tai visas jo pasaulis, kaip motinos įsčios. Bet po to ji įgyja viso pasaulio formą.

Iš 2013 m. balandžio 29 d. pamokos pagal Baal Sulamo laišką

Daugiau šia tema skaitykite:

Gimimas – tai išsiveržimas iš tamsos

Negalima ignoruoti draugo

Bumerangas visada sugrįš pas tave

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>