Pirmą kartą anuliuoti save

Dvasinis darbas

Klausimas: Kaip sužinoti, ar mes pasiekėme dvasinio gemalo būseną?
Atsakymas: Siūlau tokį patikrinimą: jeigu nepaisydamas viso to, kas vyksta, tu mėgini nubusti naudodamasis aplinka, išsaugoti tą pačią dienotvarkę, anuliuoti save ir žiūrėti į visas problemas kaip į atsiųstas iš aukščiau tam, kad per grupę padėtų tau anuliuoti save Aukštesniosios jėgos atžvilgiu.
Teisingo savęs anuliavimo požymis – tai džiaugsmas. Aš nereikalauju daugiau – tik pasilikti tokioje būsenoje, kad tobulėčiau anuliuodamas savo egoizmą. Tai reikš, kad esu gemalo būsenoje.
Man nesvarbu, ką iš to gausiu. Vienintelis dalykas, ko man reikia ir yra svarbu, – likti maksimaliai susiliejus, tai yra pačiame žemiausiame anuliavimosi taške, pačios mažiausios būsenos. Ir kadangi kol kas dar esu suinteresuotas pamatyti ir pajausti dvasinius reiškinius, tai manęs laukia darbas su savimi. Privalau anuliuoti savo egoizmą iki nulinės padalos – tai ir vadinama susiliejimu su Aukštesniuoju.
Po to virš viso šito, nepaisydamas bundančio egoizmo, aš vis labiau save anuliuoju ir vis stipriau prisišlieju. Taip praeina devyni vaisiaus vystymosi mėnesiai. Sunkiausios – pirmosios trys sėklos absorbcijos dienos. Dauguma problemų kyla būtent šiame etape – ir materialiame gyvenime, ir dvasiniame.
Netgi tokios problemos kaip persileidimai per vėlesnius devynis nėštumo mėnesius įvyksta dėl kažkokių klaidų pačioje pirmoje sėklos absorbcijos stadijoje.

Iš 2013 m. gegužės 1 d. pamokos pagal Rabašo straipsnį

Daugiau šia tema skaitykite:

Pasirinkimas tarp asilo ir žmogaus išskaičiavimų

Naktis pavirs diena, o diena – naktimi

Kūrėjas paslėptas, bet grupė atvira

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>