Neišlaikytas egzaminas

Dvasinis darbas, Kūrėjas

Klausimas: Sakote, kad reikia stengtis įžvelgti Kūrėją visame kame, net ir savo mintyse bei jausmuose. Bet kai atsitinka kažkas blogo, labai sunku Jo laikytis, o juo labiau, išsikapstyti iš tokių būsenų. Kodėl Kūrėjas duoda mums tokias sąlygas, iš kurių pakilti neturime jėgų? Protu suprantu būtinybę pakilti, bet juk tai – neįmanoma.
Atsakymas: Nebūna būsenų, virš kurių neįstengtume pasilypėti. Kiekviena būsena visiškai atitina mūsų esamą lygmenį, todėl yra įveikiama. Jeigu jau mus, pasistengusius iš visų jėgų, ištinka nesėkmė, vadinasi, tinkamai tam nepasirengėme.
Sakykime, kad turi egzaminą, kurį labai norėtum išlaikyti. Jei nepasirengei jam pakankamai, kiek besuktum galvą atsakinėdamas į klausimus, tai nepadės. Kaip gi gali skųstis, kad stengeisi ir suklydai?
Taigi, žmonija ir kiekvienas atskirai vystosi pagal programą, tad jeigu teisingai parengiame save ir aplinką, mums negali nepasisekti įveikti kiekvieną būseną kelyje. Juk jos ateina palaipsniui pagal tikslų planą, ir mes gauname viską, ko reikia, kad būtume joms pasirengę.

Iš 2013 m. gegužės 10 d. Naujojo Džersio kongreso „Nuo Aš į Mes ir drauge – Vienybės link“ trečiosios pamokos

Daugiau šia tema skaitykite:

Nereikalingos kančios

Gydytojas, išvaduojantis nuo egoizmo

Greičiau praeiti paslėpties etapą

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>