Gydymas pakylant aukščiau egoizmo

Sveikata

Klausimas: Ankstyvosiose evoliucijos stadijose žmonės gyveno urvuose ir buvo kaip viena šeima. Per tūkstantį žmonijos vystymosi metų mūsų egoizmas stipriai išaugo, bet turime grįžti prie šeimyniškumo. Kur dings mūsų egoizmas? Ką su juo daryti, kaip su juo dirbti?
Atsakymas: Visą laiką kilti aukščiau. Egoizmas padeda aukščiau mūsų ryšio kurti davimo savybę ir meilę. Jis yra tas pasipriešinimas, kuris vėliau sukuria integralaus tarpusavio ryšio energiją, kurią galime naudoti visur.
Klausimas: Ką ligoniams reiškia „pakilti aukščiau egoizmo“?
Atsakymas: Pakilti aukščiau egoizmo – vadinasi – pakilti aukščiau visokių egoistinių polinkių, kurie pažeidžia mūsų ryšį: aukščiau nepasitikėjimo, atstūmimo, kitų netoleravimo. Žmogus turi suprasti, kad jam reikia pakilti būtent aukščiau jų. Į jokios kitas problemas neatsižvelgiama.
Komentaras: Vadinasi, jei girdžiu „man blogai“, – einu į didžiulį ryšį. „Man labai blogai“ – einu į dar didesnį ryšį?
Atsakymas: Turime stengtis tai daryti, arba bent jau duoti signalą aplinkai, kad ji pradėtų rūpintis manimi – ne fiziškai, o būtent palaikydama dvasinę būseną.

Iš 2013 m. balandžio 4 d. TV programos „Ateities medicina“

Daugiau šia tema skaitykite:

Kaip pakilti virš egoizmo?

Pakilimas, bet ne pabėgimas

Neišlaikytas egzaminas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>