Vyrų protas nesupranta moterų

Vyras ir moteris

Tyrimas: Problemas, nuspėjant moterų siunčiamus singnalus, sukelia ne egoizmas, o tai, kad vyrų protas nesugeba atpažinti moteriškų emocijų taip kaip vyriškų. Savanoriai dvigubai geriau suprato emocijas, kurias išreiškė vyrų akys, o moterų akių reiškiamos emocijos vedė juos į aklavietę.
Smegenų skanavimas parodė, kad to priežastis – priekinė smegenų sritis, vadinamas emocinis smegenų centras, atsakantis už gebėjimą susieti kito žmogaus jausmus su savo anksčiau patirtais  išgyvenimais  – ir tuo remiantis nustatyti svetimą psichikos būklę. Kai savanoriai žvelgdavo į vyriškas akis –  emocinis smegenų centras aktyvuodavosi, o matant moteriškas – „užmigdavo“.
Komentaras: Jeigu tik tai mus skirtų! Priešakyje dar daug atradimų, kokie mes skirtingi, kadangi kylame iš skirtingų aukštesniųjų šaknų – Zeir Anpin ir Malchut. Bet geriau tirti ne skirtumus, o vienas kito papildymo galimybes – būtent toks derinys ir atves pasaulį į laimę.

Daugiau šia tema skaitykite:

Teisių lygybė naikina romantiką

Mūsų širdys – skirtingos!

Vyrai nemėgsta jausti svetimo liūdesio

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>