ES pradės kovoti su jaunimo nedarbu

Krizė, globalizacija

Nuomonė (Hermanas van Rompėjus, ES prezidentas): Didelio jaunimo nedarbo problemos  sprendimas yra pirmaeilis uždavinys, ir susidoroti su šia problema ES valdžia gali šių metų pabaigoje.
Su nedarbu kovos visos galimos įstaigos. Mes pasiruošę palaikyti visas naujas idėjas, kad padėtume kiekvienai šaliai. Visos struktūros turi būti mobilizuotos: nacionalinės vyriausybės, vietiniai valdžios organai, stambios ir nedidelės kompanijos, socialinės partnerystės projektai ir europiniai institutai.
Komentaras: Gerai, kad yra raginimai, juk problema auga – tačiau, kaip įprasta, bus išskirtos lėšos, sudaryti planai, sukurta dar šimtai darbo vietų valdininkams – o toliau… galbūt kada nors juos prisimins ir pamatys rezultatą – iššvaistytas lėšas… Vienintelė išeitis, sprendžiant užimtumo problemą – tai užimti jaunimą integraliuoju švietimu – pigu, patikima, perspektyvu.

Daugiau šia tema skaitykite:

Krizė – ne finansų, o evoliucinė

Bedarbystė – nauja Europos jaunimo ideologija

Laikas keisti stereotipus

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>